Premiär inför premiären

Okategoriserade

Välkomna till den splitternya handbollsbloggen här på Kristianstadsbladet. Här inleder vi med IFK Kristianstads efterlängtade elitseriepremiär och det chockartade beskedet att Pär Möllerberg är ny lagkapten i stället för Claus Kjeldgaard.

Det blir mycket IFK på den här bloggen så klart, men inte BARA. Vi har Vinslöv (och IF) i ettan, Åhus Handboll i tvåan och sen några lättare utmanare i trean, precis som de tyngre lirarna i fyran. Dessutom har vi damerna i framför allt Kristianstads HK och Vinslöv som båda står inför en intressant säsong med spännande derbyn. Den här bloggen kommer också handla om dem.

Men elitseriepremiär alltså. Markus Olsson borta, Johan Jepson borta och det är väl de två mest kännbara förlusterna. Mikkel Dons Schriver har ersatt bra i försvaret och i Johan Persson vet man kanske inte riktigt vad man får ännu, precis som med André Olsson. I övrigt får ni mer och allt ni behöver inför matchen i onsdagens tidning. Häng med där.

    Och framför allt – häng med här. Nu kör vi hela hösten, vintern och våren. Kom gärna med egna synpunkter, kommentarer eller tips. Kommentarerna är (i stort sett) fria.

    /Robin