Skadan öppnar för förändringar

Okategoriserade

”Ingen fara, jag fick bara ett finger i ögat. Jag spelar på lördag”

Johan Koch gav lugnande besked om fingret han fick i ögat i premiären. Nu missar han sex veckor på grund av en skadad näthinna vilket gör IFK:s liv lite jobbigare. För vad betyder det egentligen att Koch är borta?

Dels att den enda givna tvåan i försvaret försvinner. Oskar Hansson gjorde det bra mot Aranäs och lär väl få bära ett tyngre lass mot Drott.

    Dels att vi får hoppas att Joakim Hykkerud skjutit in sig nu. I går brände han alla sina lägen från linjen och satte bara en kontring. Bredvid norrbaggen har vi oprövade Anton Lindskog. Kan han bli ett utropstecken?

    Klart är också att IFK-juniorerna får klara sig helt utan tillskott i helgens första steg i junior-SM. Nämnde Anton Lindskog och Oskar Hansson får knappast ledigt mot Drott och Emil Karlsson framstår ju mer och mer som en startspelare på högersex.

    /Robin

    PS. Är det någon mer som undrar varför IFK kallat till extra årsmöte är det bara för att man glömde ta upp höjningen av medlemsavgiften på förra mötet. Vilket man tydligen måste. Ingen dramatik där alltså.